Planko družinski planer

Portfolio Information

  • Created by: Ajda Gregorcic
  • Date: 11/2017
  • Skills: graphic design, print design, product design

Družinski planer z nalepkami

Razvoj lastnega produkta

Ko sem razvijala idejo za Družinski planer, sem imela v mislih mamice, ki se soočajo s težavo organizacije v prostem času. Otroci imajo radi pester vsakdan in od nas, staršev, pričakujejo po prihodu iz vrtca ali šole polno mero pozornosti. Vendar pa zaradi drugih obveznosti pogosto nimamo načrtov za preživljanje prostega časa, otroci pa so vedno polni energije in željni razburljivih dogodivščin. Družinski planer je rokovnik, koledar in zabavni pripomoček, ki olajša tak proces. Starši v planer zapišejo svoje obveznosti, otroci pa z lepljenjem nalepk dodajo ideje za preživljanje prostega časa.

Z družinskim planerjem bo celotna družina lažje načrtovala skupne družinske aktivnosti vso leto, ob tem pa se bodo zabavali tudi otroci.

Namenjen je predvsem mamicam oz. staršem, ki jim olajša organizacijo, hkrati pa še zabava otroke. Ti lahko glede na starost sodelujejo pri polnjenju planerja na različne načine: malčki bodo lepili nalepke in urili ročne spretnosti, osnovnošolčki pa že sami vpisovali svoje obveznosti.

Priložene nalepke so kvalitetne, pisane in okrogle, da jih lahko otroci preprosto odlepijo od podlage in prilepijo v krogec ob izbranem dnevu v planer.

Najprej v planer s pomočjo priloženih navodil nalepimo nalepke s slovenskimi prazniki in rojstnimi dnevi, na katere ne smemo pozabiti. Ko to osvojimo, lahko začnemo uporabljati nalepke družinskih aktivnosti (ustvarjalne aktivnosti, družabne igre, izleti, šport .. praktično vse, kar počnete z družino v prostem času).

Planer sem oblikovala v okviru lastne blagovne znamke Planko, katere cilj je v prihodnosti razviti še več izdelkov, ki bodo staršem in otrokom zapolnili prosti čas na inovativen način.

 

Povezave:

Facebook: https://facebook.com/druzinski-planer

Instagram: https://www.instagram.com/druzinskiplaner/